Umfla în gât, în spatele urechilor și înghinale

Iunie 2019
Anonim

Am o bucata in gat, in spatele urechilor mele si in zona inghinala, apoi o iau doctorului, a spus el, i-am verificat gura, apoi mi-a spus ca am avut tonzilita, este chiar un doctor? „“

Bună ziua, vă mulțumesc că ați întrebat. Inflamația amigdalelor este o inflamație care apare în amigdalele sau amigdalele, două glande mici în gât. Pentru mai multă comoditate, consultați imaginea de mai jos.

Deci, în cazul tău, dacă medicul găsește o imagine a celor de mai sus în gură, ai putea avea amigdalită. Dar pentru că amigdalele sunt situate în gură, bucățile din gât, din spate ale urechilor și din zona înghinală pe care le aveți nu pot fi numite amigdalele.

Starea de bucată pe care o trăiți este cel mai probabil o limfadenită sau o inflamație a ganglionilor limfatici. Ganglionii limfatici sunt organe care joacă un rol în sistemul imunitar și sunt situate în diferite părți ale corpului, cum ar fi gâtul, înghintitul și axile. Dacă această glandă este inflamată din cauza unei infecții, mărimea acesteia poate fi mărită și apare ca o forță exterioară.

Printre factorii care cresc riscul acestei afecțiuni sunt:

  • Suferind de infecții ale tractului respirator superior, cum ar fi dureri în gât, dureri de urechi sau inflamații ale ochiului
  • Sănătate dentară slabă
  • Frecvent de contact cu animalele
  • Istoricul consumului de droguri cu conținut de hidantoină, cum ar fi fenitoina

Ceea ce vrem să spunem este că bucățile care apar în părțile pe care le-ați menționat pot fi într-adevăr cauzate de amigdalită, dar numele stării de înmuiere în sine nu este amigdalele, ci ganglionii limfatici care, dacă aveți un virus provocat de amigdalită, pot fi inflamate.

Sfatul nostru, pentru că nu vă verificăm în mod direct și ganglionii limfatici mărunțiți sunt încă suspectați, nu există nici un rău în confirmarea dvs. de către medicul care vă tratează dacă crede că mușchiul este legat sau nu de amigdalita pe care a menționat-o. Dacă este legată de aceasta, este posibil ca această condiție să fie limfadenită, iar nodul se va îmbunătăți pe cont propriu ca vindecare a amigdilitului pe care îl experimentați.

Între timp, mențineți-vă sănătoși cu o odihnă adecvată, consumați mai multe alimente bogate în nutrienți, cum ar fi legumele și fructele, beți multă apă, evitați stresul și fumul de țigară și dacă simptomele se agravează sau nu se îmbunătățesc după ce medicamentul se termină, . Sper că veți ajunge foarte repede.

Asta e tot, sperăm să ajuți.

dr. Amadeo D. Basfiansa

"