Cum să măriți mameloanele

Iunie 2019
Anonim

În seara asta doc Îmi pare rău că am întrebat în miez de noapte pentru că eram îngrijorat deoarece ieri cumnatul meu avea niște sfârcuri mici, așa că sora mea a supt lapte pentru copil. Deci, problema este ca sfarcurile mele sunt, de asemenea, mici. Cum de a mări și a ieși din doc astfel încât mai târziu să pot alăpta cu ușurință copilul meu "

Bună ziua Ratna Syahri, vă mulțumesc pentru întrebare

Mai intai vreau sa confirma mai intai, vrei sa spui doar sfarcurile mici sau sfarcurile plate sau sfarcurile inversate?

Dacă ceea ce faceți referire la acestea este sfarcurile mici, atunci nu trebuie să vă faceți griji prea mult. La mamiferele mamare se va experimenta mărirea datorită influențelor hormonale când veți avea sarcină mai târziu. Dacă niplurile nu sunt lărgite în timpul sarcinii, atunci când copilul se naște, sfarcurile vor avea, de asemenea, de obicei o mărire. Chiar dacă nu aveți experiență de mărire după naștere, în majoritatea cazurilor, sfârcurile mici nu vor interfera cu procesul de alăptare.

Dacă ceea ce vrei să spui este sfârcurile plate sau intrarea în interior, este necesar să afli mai întâi cauza. În cele mai multe cazuri, mamelonul poate intra într-o variantă normală și se obține de la naștere. Într-un număr restrâns de cazuri, mamelozele de sân intră în interior datorită mai multor lucruri, de exemplu, există o tumoare benignă la nivelul sânului, cancer mamar, inflamația sânului care produce țesut cicatricial în sân, antecedente de leziuni ale sânului și așa mai departe. Dacă într-adevăr nu există anomalii care să ducă la înfundarea mameloanelor, iată câteva lucruri pe care le puteți face pentru a obține sfârcurile care intră:

  • Faceți tehnica Hoffman cel puțin o dată pe zi. Această tehnică este realizată de:
  1. puneți degetele pe partea dreaptă și din stânga a mamelonului
  2. apăsați în ambele degete
  3. în timp ce încă mai apăsați în interior, țineți degetele în sus
  4. mișcați degetul mare în jurul sfarcurilor și repetați metoda de mai sus

  • Utilizarea aspirației mamelonului mamar
  • chirurgie

Mamele mamare care intră sau intră uneori se pot îmbunătăți pe cont propriu în timpul sarcinii și alăptării. În cele mai multe cazuri, sfarcurile plate nu cauzează probleme la alăptare. Introducerea mameloanelor poate provoca uneori probleme cum ar fi blocajele din priza de lapte și bebelușii care sunt greu de atașat la mamelon, dar puteți încă să faceți anumite tehnici de alăptare pentru a depăși această problemă.

Atâtea informații de la mine, sperând că răspund

dr. Irna Cecilia

"