Cum să depășiți genunchiul

Iunie 2019
Anonim

Doctore doctor. Vreau să întreb docking-ul, eu sunt un jucător de fotbal cu un prejudiciu la genunchi, după ce am venit la stabber, dar doar vindecat așa, dar, uneori, genunchii mei sunt ușor să alunece înapoi, vreau să știu ce este medicamentul, doc? Mulțumesc am nevoie de ajutorul unui medic ""

Wa alaikumsalam, vă mulțumesc că ați cerut. Schimbarea plângerilor genunchiului după rănire este o condiție foarte frecventă și apare adesea. Pentru mai multă comoditate, consultați imaginea de mai jos.

Imaginea de mai sus arată structura genunchiului din față și din lateral și după cum puteți vedea, pentru a funcționa corect și pentru a rămâne pe loc, genunchiul este susținut de diferite structuri cum ar fi ligamentele și tendoanele.

Atunci când o persoană este rănită, pot apărea daune, lacrimi sau alte anomalii în una sau mai multe părți ale acestui aranjament, ceea ce face ca genunchii să se simtă mutați, făcând sunete sau alte plângeri.

Deci, în cazul dvs., vă sfătuim cu tărie să vizitați un medic stomatolog / ortopedist pentru examinări fizice suplimentare și investigații, cum ar fi raze X, scanări CT sau IRM necesare pentru a afla dacă există o structură care este vătămată, sau rupte și care structură. Pentru a obține tratamentul potrivit, diagnosticul corect trebuie să fie cunoscut în prealabil. Opțiunile de manipulare pe care le veți primi mai târziu vor varia în funcție de ce părți au fost deteriorate și de cât de severe, pot necesita intervenții chirurgicale și nu pot.

Între timp, vă recomandăm să vă odihniți pe picioare, să limitați activitatea fizică, să evitați să masați zona înainte de a fi permisă de dentistul dvs. și, dacă sunteți bolnav, puteți prelua analgezicele prin citirea regulilor de utilizare enumerate. Sper că veți ajunge foarte repede.

Asta e tot, sperăm să ajuți.

dr. Amadeo D. Basfiansa

"