Micul carne albă în deschiderea vaginală

Iunie 2019
Anonim

Doctor ... Sunt cam jenat să întreb așa ceva, dar eram curios de scară mică până când eram adult și până acum buzunarul meu nu fusese citit niciodată în zona vaginului meu. Vestea de pe Internet era neclară în femeile pe care am încercat să le citesc în zona vaginală. Am văzut că în gaura mea erau niște mici carne albe, ca niște găuri, am luat informațiile de pe internet, cum se păreau ca niște condiloame genitale, medicul meu a vrut să o verifice, dar așa. Este periculos, doctor ... Dar nu se simte mâncărime, durerea sau mirosul ca cel de pe internet, corect, doctor ... Este o lacrimă pentru că am avut o dată contact cu viitorul meu soț "

Dragi Riezkie ..... Vă mulțumim pentru întrebarea dvs. Aici este o descriere a genitală / genitală normală:

Din descrierea de mai sus, puteți afla deja dacă plângerea dvs. este normală sau nu.În cazul în care vă îngrijorați prea mult, consultați obstetricianul și ginecologul pentru examinare ulterioară (examen fizic, examen de laborator etc.), astfel încât tratamentul / terapia adecvată poate fi administrată imediat. Unele dintre următoarele sfaturi puteți face pentru a vă menține sănătatea vaginului:

  • Păstrați organele intime și zonele înconjurătoare uscate
  • Utilizați lenjeria de corp din bumbac
  • Manânca alimentele nutritive la timp și beți cel puțin 2 litri de apă pe zi
  • Evitați folosirea cămășilor de blugi în fiecare zi
  • Nu utilizați săpun de curățare feminin care conține parfum
  • etc.
faceți clic pe AICI pentru a vedea articolul care se potrivește cu întrebarea dvs. O astfel de explicație pe care o putem prezenta, sperăm că este utilă. Satriyo Teak

"