Impactul consumului accidental de salbutamol când sunteți gravidă în mod pozitiv

Iulie 2019
Anonim

Assalamualaikum ... doc doc hpht 14 februarie și în jurul valorii de 1/2 martie astmul meu recurente din cauza epuizarea în inundații am folosit pentru a bea salbutamol 4mg ± din 5 granule până astmul meu a fost plecat, dar docul sa dovedit a fi pe testul meu de test pozitiv 18, a fost potrivit pentru mine Salbutamol 1 martie, a avut loc fertilizarea? și salbutamolul are un efect asupra fătului meu? vă rog să-mi spuneți răspunsul deoarece sunt îngrijorat că salbutamolul va avea un efect asupra fătului meu, nu mă așteptam să rămân însărcinată.

Cu respect,

Din informațiile pe care le transmiteți, dacă rezultatele testelor peck sunt pozitive la HPHT în 14 februarie 2018, atunci posibilitatea unei sarcini timpurii poate să apară la 28 februarie 2018, iar vârsta gestațională actuală variază de la 4-6 săptămâni, intervalul de livrare estimat de la 22 noiembrie 2018 Dacă aveți o istorie de astm bronșic și în timpul acestei sarcini, astmul vă suferă de o recurență, atunci puteți continua tratamentul pe care l-ați utilizat înainte, în funcție de doza recomandată de medicul dumneavoastră. Urmând doza recomandată de medicul dumneavoastră, acest lucru va reduce riscul unor doze excesive în timpul tratamentului dumneavoastră cu astm.

Tratamentul salbutamolului în timpul sarcinii, pe baza siguranței medicamentului în timpul sarcinii, se încadrează în categoria A pe baza clasificării australiene a riscului de medicamente pentru astm în timpul sarcinii, astfel încât acesta este un medicament care este sigur de a consuma și este folosit pe scară largă în timpul sarcinii. Dar, pe baza unei categorii de sarcină de la American FDA, salbutamolul este inclus în categoria C, unde administrarea acestui medicament poate fi făcută dacă beneficiile sunt mai mari decât riscul, astfel încât administrarea de salbutamol se face conform prescripției de către obstetricianul dumneavoastră.

Pe baza clasificării australiene, salbutamolul nu produce efecte și tulburări asupra fătului și fătului, astfel încât să puteți continua în funcție de doză.

Cu toate acestea, pentru următorii, după ce ați obținut rezultatele testului pozitiv, puteți planifica să consultați direct medicul obstetrician, pentru o examinare timpurie a sarcinii și pentru a discuta despre tratamentul astmului bronșic dacă prezentați o recădere. Medicul va face un examen pentru a vă evalua starea de sănătate și dezvoltarea și sănătatea fătului. Astfel, medicii pot oferi îngrijire în timpul sarcinii.

Pentru a preveni recurența astmului atât în ​​timpul sarcinii, cât și după sarcina ulterioară, puteți lua în considerare următoarele:

1. evitați oboseala fizică

2. Evitați să dormiți noaptea târziu

3. evitați stresul

4. evitați cauzele astmului

5, să îndeplinească cerințele nutritive nutritive și fluidele corporale

6. Controlul regulat al obstetricianului

Astfel, informațiile pe care le putem transmite, citim și astmul în timpul sarcinii.

Dr. Ulfi

"