Beneficiile amestecului de ciment pentru bărbați

Iunie 2019
Anonim

Doctore, cât de important este sperma pentru sperma? Și care este funcția? Ce se întâmplă dacă un om nu poate elimina cimentul deoarece canalul este întrerupt din cauza unui incident? Poate sperma care iese (fără spermă) încă să fertilizeze oul? „“

Bună dimineața, vă mulțumesc că ați întrebat. Semenul este un lichid eliberat de bărbații din penis atunci când acestea culminează, orgasm și ejaculează. Acest lichid este de culoare albă, gălbuie sau gălbuie și are un miros distinct, spre deosebire de urină. Semenul are multe compoziții, unul dintre ele fiind celulele spermei. Aceste celule de spermatozoizi sunt foarte importante pentru ca bărbații să poată avea descendenți, deoarece celulele spermatozoizilor trebuie să poată să fertilizeze ovulul, astfel încât să se poată produce sarcină.

Deși celulele spermatice au un rol direct în fertilizarea oului, aceasta nu înseamnă că celelalte componente ale materialului seminal nu sunt importante. Alte componente ale funcției spermei pentru ca celulele spermei să "înoate" spre ou, ca energie, și să protejeze celulele spermatozoizilor din mediul înconjurător. Fără toate aceste componente, celulele spermatozoizilor nu vor dura mult timp. Deci, pentru întrebarea dvs., celelalte componente ale lichidului spermatic pentru sperma sunt foarte importante pentru supraviețuirea celulelor spermei și funcțiile lor sunt diverse, scopul fiind menținerea în viață a celulelor spermatozoizilor.

Apoi, pentru următoarea întrebare, puteți vedea imaginea de mai jos.

Celulele spermatozoizilor sunt produse în testicul și mai târziu vor curge printr-o conductă numită vas deferens, cuplată cu fluid din glanda Cowper, conducta ejaculatorie și prostata pentru eliberare prin penis.

Văzând din imaginea de mai sus, pare puțin probabil ca lichidul care iese din organele genitale masculine atunci când orgasmul este pur și numai conține celule de spermă, trebuie să existe un amestec de alte fluide, deoarece linia celulară a spermei va trece mai întâi prin celelalte glande. Deci, dacă spuneți că canalul este întrerupt, este posibil ca sperma să iasă fără spermă, în loc să iasă sperma fără alte spermă.

Prin urmare, bănuiți că există o neînțelegere în înțelegerea fluidului care apare atunci când un om ejaculează, conținutul și canalele. Deci, dacă sunteți în continuare confuz, ar trebui să consultați un medic generalist sau dacă există anumite tulburări, puteți merge direct la urolog pentru a obține o conversație în două sensuri, care este mai susceptibilă la o comunicare necorespunzătoare. Ceea ce este clar, celulele de spermă au nevoie de alte componente ale materialului seminal pentru a supraviețui și a fertiliza furajul de ouă. Deci, sperăm să răspundeți la întrebarea dvs.

"