ochii sângerau după utilizarea picăturilor de ochi

Iunie 2019
Anonim

Doctore, în timpul nopții mi-am picat medicamentele în ochi, apoi când m-am trezit, ochiul meu drept a fost rănit, apoi am luat paharul ca să-l văd și sa dovedit că ochii mi s-au sângerat, de ce sa întâmplat docul?

Hai Maulinda

În partea albă a ochiului există o membrană subțire numită conjunctivă. Sub această membrană există vase de sânge foarte fine. Dacă există o vătămare, de exemplu din cauza loviturii, a frecat ochii și așa mai departe, aceasta poate cauza sângerare în arterele numite sângerări subconjunctivale. Iată exemplul de imagine:

Hemoragia subconjunctivală nu este periculoasă și poate fi redusă de la sine în câteva zile, în funcție de gradul de sângerare. De asemenea, nu este însoțită de alte simptome, cum ar fi o scădere bruscă a vederii, durere severă, mâncărime și așa mai departe. Alte declanșatoare, în afară de leziuni, sunt tusea prea puternică, hipertensiunea arterială, tensiunea.

Pentru a stabili dacă sângerarea oculară care apare la dumneavoastră este necesară o examinare directă de către un medic. Puteți urmări discuțiile aferente cu privire la următoarele subiecte:

Pete roșii pe ochi după ce au fost lovite.

Sper că vă ajută Mulțumesc

Dr.Yan William

"