amorțeală

Iunie 2019
Anonim

Doctore, vreau să întreb partea din stânga a nasului meu, apoi obrazul de sub covor la buza stângă se simte imun și amorțit Apoi, de asemenea, mâncatul, dar când a fost zgâriat nu a gustat ... Dar încă mâncărime ... am căzut și a lovit acre ""

Hello Wildan, vă mulțumesc că ați întrebat. Simptomele de amorțeală pe care le experimentați sunt cauzate de tulburări senzoriale în zonă. Cauza este afectarea nervilor cauzată de diverse cauze, cum ar fi leziunile, bolile infecțioase, tumorile etc.

Deteriorarea nervului senzorial va provoca senzații de furnicături, amorțeală, modificări ale temperaturii corpului și diferențe în rezultatele stimulării, cum ar fi senzația de durere care nu ar trebui să dăuneze deloc. Pentru a face diagnosticul, este necesară o examinare pentru a determina cauzele care stau la baza simptomelor tulburărilor senzoriale. Din păcate, dacă este adevărat că a apărut o leziune nervoasă, nu este ușor să o tratați, astfel încât tratamentul medicamentos dat este doar pentru a reduce simptomele. Recent, există și opțiuni de tratament cum ar fi acupunctura, meditația și hipnoza ca terapii pentru a reduce disconfortul. Dacă simptomele persistă, faceți următoarele metode pentru a reduce disconfortul, și anume:

  • Aplicarea unui stil de viață sănătos
  • Luați un multivitamină care conține complex de vitamină B, care este benefic pentru sănătatea nervilor
  • Ia destulă odihnă
  • Evitați activitățile sau exercițiile grele care pot crește daunele nervoase în zonă
Citiți mai multe în acest articol Alertă neuropatie împotriva sistemelor corporale deteriorate, sperăm că este util. Salutări, dr. Vita Rahayu "