Scroafa și osul stricat sub tibie

Iunie 2019
Anonim

Bună ziua de după-amiază .. Sunt febră în vârstă de 22 de ani în urmă, exact 8/9/17 Aveam o tufă și un os rupt sub gât. Nu am folosit stiloul sau operația, dar am fost dus la medicina tradițională asociată cu gifuri. Skarang este destul de bun ... Vreau să întreb dacă nu poate fi decât o lună pentru a-mi vindeca picioarele au fost în stare să fie întins, dar când cresc, ceea ce cred că este ca o schimbare os-la-os ... Dar nu doare ... "

Bună ziua, vă mulțumesc pentru că ați întrebat on.com

Oasele sparte sunt condiții în care continuitatea țesutului osos este întreruptă, unde diferitele defecte formate depind de mecanismul de coliziune care apare. Starea unei fracturi nu este întotdeauna efectuată chirurgical, ea poate fi efectuată numai prin turnare depinzând de tipul de fractură care apare. Pentru aceasta aveți nevoie de o examinare suplimentară cu raze X pe picioare, dacă este făcută în mod necorespunzător, poate provoca o conexiune a osului care nu este bună sau poziția de conectare a osului care nu este "potrivit" cauzând o deformare a osului. Citiți articolul următor pentru mai multe informații: piciorul rupt.

Dacă observați din informațiile dvs. că manipularea fracturilor nu este efectuată de personalul medical, atunci ar trebui să vedeți un medic în acest moment pentru a efectua o examinare și tratamentul ulterior al fragmentelor osoase anterioare - dacă este necesar, veți face fotografii cu raze X ale piciorului pentru a vedea dacă a avut loc un proces bun de vindecare sau de vindecare pe baza oaselor piciorului. Având în vedere că este dificil pentru noi să determinăm cauza stării actuale, dacă nu efectuați o examinare directă. Atât de multe informații pe care le putem transmite, poate fi utile. Salutări, Dr. Prasetyo

"