Cauza este întotdeauna umflarea mandibulei naturale

Iunie 2019
Anonim

În fiecare an, dacă vremea nu este bună, sau de multe ori beau gheață. Amigdalele revin în fiecare an. Am auzit că adulții sunt rareori afectați de amigdalele, deoarece sistemul imunitar este transferat altor organe. Dar de ce am întotdeauna experiență amigdalită în fiecare an? Este aceasta cronică, așa că necesită intervenție chirurgicală? Sau puteți lua antibiotice de fiecare dată când obțineți amigdalele? Nu există efecte secundare dacă trebuie să luați antibiotice? „“

Bună seara, vă mulțumesc că ați cerut. Înainte de a continua, este important să vă asigurați ce sunt amigdalele. Amigdalele sau amigdalele sunt organe situate în cavitatea orală, numerotând două care sunt situate pe partea stângă și, respectiv, dreaptă. La copii și adolescenți, acest organ funcționează ca unul dintre principalele sisteme imunitare care funcționează în timp și începe să fie înlocuit. Pentru mai multe detalii despre forma și locația amigdalelor, consultați imaginea de mai jos.

Imaginea din stânga arată amigdalele sau amigdalele normale, în timp ce cel din dreapta arată amigdalele care au inflamație sau amigdilă. Cauzele amigdalei pot fi diferite, cum ar fi infecțiile bacteriene, virușii, rezistența scăzută și contactul prelungit cu bolnavii.

În cazul tău, dacă într-adevăr se întâmplă acest lucru, atunci este adevărat că poate că chirurgia este una dintre căile care trebuie luate. Deoarece printre indicațiile sau condițiile permise pentru amigdalectomie se numără inflamația care are loc în mod repetat. Deci, dacă v-ați umflat în mod repetat, poate fi necesară o intervenție chirurgicală.

Dar dacă nu vedeți cu adevărat nici o umflare sau nu sunteți cu adevărat diagnosticat cu amigdale de către medic de fiecare dată când vă îmbolnăviți și încheiați-vă, se bazează numai pe simptome cum ar fi durerea înghițită, atunci această afecțiune poate apărea din cauza altor boli, cum ar fi dureri de gât infecția căilor respiratorii.

Prin urmare, vă sugerăm să consultați medicul generalist sau să mergeți direct la un medic din cadrul ORL pentru a evita neînțelegerile. În cazul în care medicul dumneavoastră vă diagnostichează cu amigdalită, puteți cere examinarea unei operații, astfel încât această afecțiune să nu dureze îndelungat.

Între timp, aveți grijă de sănătatea dvs., evitând alimentele, băuturile sau activitățile care pot declanșa un sistem imunitar slab, cum ar fi exercițiile excesive, lipsa somnului, stresul, poluarea respiratorie sau fumul de țigară și așa mai departe. Extindeți consumul de apă caldă, fructe și legume și ceea ce trebuie să vă amintiți cu adevărat nu este să utilizați antibiotice fără prescripție medicală. Dacă credeți că aveți nevoie de antibiotice, puteți să vă întrebați medicul după examinare ca un memento. Dar dacă medicul dumneavoastră încă nu-l dă, atunci într-adevăr nu aveți nevoie de el pentru că starea dumneavoastră trebuie tratată în alte moduri. Deci, sperăm să răspundeți la întrebarea dvs.

"