Cauza testiculului este umflată și dureroasă

Iunie 2019
Anonim

Hello doc .. Am 30 de ani cu ceva timp în urmă am fost oreion și acum vindecat ... dar acum calamina mea este umflată și dureroasă ... după ce am atins-o nu pe testicul, ci pe epidiemis ... Vreau să întreb cum este epididimul și testicul diferit cât de diferită este forma? Problema este că sunt încă confuză? Și poate umflarea în epididymis să fie cauzată de un burrit sau de un medic ... ?? Ieri i-am avut un doctor și un doctor imediat diagnosticat că testiculele mele au fost umflate fără a fi verificate sau atinse mai întâi pentru că am avut o istorie de oreion ... și medicul mi-a dat medicamentul paracetamol.aciclovir.vitb ... și până acum este încă dureros și umflat ... vreau să întreb poate această zi umflată să devină plată sau să se vindece după ce a luat medicamentul ??? Pentru că a fost umflat și dureros timp de 4 zile ... și ce măsuri trebuie să iau ... "

Bună ziua Banyudegan, vă mulțumesc că ați întrebat at.com

Testiculele sunt într-o pungă liberă numită scrot, care atârnă pe spatele penisului. În timp ce pe spatele testiculului există un canal fin numit epididim. Epididimul funcționează pentru a stoca și transporta spermatozoizii (a se vedea descrierea imaginii pentru mai multă claritate)

Umflarea testiculelor poate fi cauzată de mai multe lucruri, cum ar fi:

  • Epididimita - inflamația epididimului (canalul spermatozoizilor) situat în spatele testiculelor. În general, sunt cauzate de infecții cu transmitere sexuală (de exemplu, chlamydia, gonoreea etc.) sau alte infecții bacteriene care nu sunt legate de activitatea sexuală.
  • Orhita - inflamație acută sau inflamație a testiculelor, care este de obicei o reacție secundară la infecție în alte părți ale corpului. Unul dintre virusurile cele mai frecvente care provoacă această afecțiune este virusul oreionului (cauza oreionului).
  • Hidrocel - acumularea de lichid în sacul testicular
  • Varicocelă - umflarea venelor în scrot sau scrot
  • Hernia hernică - hernie în scrot
  • Cancerul testicular
  • Și multe altele

Dacă vă uitați la informațiile dvs., posibilitatea ca medicul să vă trateze înseamnă să apară orhita datorată oreionului pe care l-ați experimentat înainte. Manipularea în această stare depinde de cauză, în cazul în care medicul a dat consumul de droguri în mod regulat și apoi controlul din nou după epuizarea medicamentului sau deteriorarea, aceasta este destinată să evalueze evoluția consumului de droguri. Vindecarea fiecărei persoane este diferită în funcție de starea corpului, dietă, terapie și multe altele. Între timp, ar trebui să urmați sfatul medicului care vă tratează, să păstrați testiculul curat, să schimbați lenjeria în mod regulat, să evitați utilizarea pantalonilor prea strâns, să luați medicamente în mod regulat, să vă odihniți suficient, să consumați alimente cu o nutriție echilibrată și o alimentație echilibrată. Atât de multe informații pe care le putem transmite, sperăm că va fi utilă. Salutări, Dr. Prasetyo

"