durere oculară stângă și vedere încețoșată

Iunie 2019
Anonim

Ochiul meu de ochi este într-adevăr minus, așa că ochiul meu stâng nu poate vedea clar nici acum, chiar și cu ochelari, ca și cum ar fi un punct care fuge de viziunea sa. poate fi tratată? „“

Bună seara, vă mulțumesc că ați cerut. Afectarea vizuală sub formă de miopie poate să apară din cauza diferitelor lucruri. Ochii care arata mici, au de fapt performante complexe si implica diferite parti complicate. Pornind de la stratul exterior sau corneea, până la fluidul din față al lentilei, lentilele în sine, mușchii care susțin lentila ochiului, fluidul din spatele lentilei, retina, nervul optic, la creier unde toate umbrele sunt interpretate și înțelese. Toate tulburările în toate părțile acestui lucru pot determina o persoană să sufere de insuficiență vizuală.

Deci, în cazul dumneavoastră, există un anumit punct care nu este clar în timp ce cealaltă parte este clar că poate apărea din cauza mai multor posibilități, incluzând anomalii ale retinei și țesutului înconjurător ca destinatari ai obiectelor din întregul câmp vizual, pot fi datorate fibrelor nervoase anormale și pot fi cauzate de anomalii anumite în creier, de exemplu pentru că există sângerare în acea secțiune care face ca anumite părți ale ochiului să nu poată fi capturate clar.

Sfatul nostru, trebuie să vă consultați cu un oftalmolog, deoarece trebuie clarificat, de asemenea, care este scopul viziunii încețoșate. Este doar încețoșată, se îmbunătățește prin a privi la celelalte părți, este într-adevăr negru sau așa mai departe. Și, de asemenea, despre istoria dvs., au existat leziuni, accidente, coliziuni pe cap, amețeli fără motive evidente și așa mai departe. Toate aceste informații pot fi utile în determinarea diagnosticului stării dumneavoastră și a celui mai bun tratament pentru dumneavoastră.

Între timp, nu prea mult puteți face independent la domiciliu, pe lângă faptul că vă păstrați ochii să nu vă obosiți cu ușurință prin a vă odihni ochii de la uita la ecran sau citirea unei cărți la fiecare 60 de minute, folosind o cască care acoperă complet fața ta atunci când călărești o motocicletă și picături ochii standard care nu conțin antibiotice în cazul în care ochii se simt accidentat sau mâncărime. Deci, sperăm să răspundeți la întrebarea dvs.

"